Diamond Painting

 

Diamond Painting is een gemakkelijke en plezierige hobby voor jong en oud. Het is heel populairder in Nederland. Het is een combinatie tussen borduren, verven op nummer en mozaïeken. Bij Diamond Painting maak je met diamantachtige steentjes de mooiste creaties op canvas. Het werkt ontspannen en rustgevend en sommige zeggen dat het zelfs meditatief is. De Paintings zijn in alle soorten en maten te verkrijgen. Wij zoeken echt naar de bijzondere Paintings om in onze shop te verkopen

 

In een Diamond Painting pakket zitten:

  • Een canvasdoek met daarop het patroon van de foto of tekening die u heeft uitgekozen bestaande uit nummer, letter en/of tekens.
  • Diamantachtige facetten(steentjes) in zakjes met daarop het nummer. Ronde of vierkante steentjes
  • Pen(soms zit er een pincet bij)
  • Sorteerbakje
  • Wax

 

Wij streven er naar om een goed product te leveren. Voor 16:00 uur besteld en betaald dan wordt het dezelfde dag nog zorgvuldig verpakt en verzonden.

 

Van de meeste Paintings hebben we maar 1 exemplaar in ons assortiment. We bestellen wekelijks nieuwe Paintings bij, zodat er een grote variatie komt en dat er regelmatig nieuwe producten te koop zijn. Wij zullen altijd zoeken naar het unieke en niet de Paintings die je in andere shops ziet. Dus hou de shop goed in de gaten. Ook staan wij altijd open voor tips en ideeën.

 

 

 


 

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld dezelfde dag nog verzonden.